450.00 

INCI: Caprylic/ Capric Triglyceride

Původ: Jihovýchodní Asie

Vyrobeno z panenského kokosového oleje.

Frakcionovaný kokosový olej se získává frakční destilací kokosového oleje. Tento olej je hojně využíván v kosmetickém průmyslu, jedná se o olej lehký a stabilní.

Katalogové číslo: - Kategorie:

🤖 Poradce Manipury

Jsem tu pro vás
Ahoj! Jsem váš osobní poradce. Pomohu vám vybrat ten správný produkt. Na co se chcete zeptat?